Kass uppdatering

Hej! Förlåt för den dåliga uppdateringen, kan ju säga att jag var smått sur igår efter förlusten Barcelona- Arsenal. Barca ledde med 1-0 skulle ha blivit 2-0 tycker jag, men det tyckte inte domarna. Dem tyckte att det var Offside... TYPISKT!

I andra halvlek kommer ett nytt fräscht Arsenal in med Arshavin m.fl. Pang säger det 1-1. Pang igen 2-1, NOOOOO! Arsenal ahde nu tagit tag i situationen. Dem vann tillslut matchen.... :@

I förrgår vann Tottenham mot Milan med 1-0, kan säga att jag var rätt sur då också.. haha!!

Se matchen här:

Livestreamat Arsenal- Barcelona. Dessutom är det svenska kommentatorer och svensk text! HELT PERFEKT :)

Ännu fler spännande matcher

Idag är det ytterligare en spännande match i Champions league. Barcelona möter Arsenal. Kommer att bli en jämn och hård match, men jag tror Barcelona vinner :) :) Vad tror ni??

Taggad

Om ungefär 20 minuter är det avspark för Champions League igen :) som jag har längtat!! Den matchen jag ska se på är Milan- Tottenham :)! Kommer att bli en väääääldigt spännande match, där mycket hänger på att Ibrahimovic är på alerten idag och att Milans försvarsarbete fungerar som det ska. Tyvärr är inte Cassano med. Det är väldigt synd för Cassano och Zlatan är ett radarpar.

FORCA MILAN!

Jadååååååå

2-0 till Napoli :D

Fotbollsfylld dag

Tidigare idag mötte Milan, Parma och det blev en väldigt stor vinst 4-0 . Jag kan säga att jag har aldrig sett Milan spelat så bra från start!! Gött jobbar grabbar!

Just nu spelas matchen Roma- Napoli. Bara några minuter in i andra halvlek blir en Napolispelare fälld i straffområdet och det blir straff. Så nu står det 1-0 till Napoli. Just nu väldigt händelserik och underhållande match :)

/ Jolle

Synd

Det blev 0-0.... Orättvist tycker jag då Milan hade så många målchanser!!!

/Jolle

MÅÅÅÅL eller NEJ..

Hur mycket otur är okej egentligen?? haha! Zlatan sköt ett grymt skott men det tar stolpe, stolpe ut..... :/

Vad tror ni?

Just nu är det halvlek i matchen mellan Milan och Lazio. Det står fortfarande 0-0 men Milan är det lag som har haft klart bäst chanser hitills. Flamini är verkligen grym idag och slår gryyymma passningar! Det bådar gott. Ja, jag tror att Milan vinner med 1-0 eller möjligtvis 2-0. Nä 1-0 blir det :) Ska det bli Zlatan??? Vad tror ni?