Oj oj oj!!!!!

Vilken final!!!! Jag kan lova er att jag både skrek, hoppade och sjöng. Frankrike mötte Danmark och till en början var Danmark rätt bortspelade. När där var 15 minuter kvar då började Danmark spela väääldigt bra och kom ikapp. När det var 30 sekunder kvar tog Danmark timeout. De byter in målvakten till ytterligare en utespelare och får en fransk spelare utvisad och det är endast fem sekunder kvar och då kvitterar Danmark!

Det blir förlängning 2x5 minuter. Frankrike börjar med en man mindre men ändå är det dem som gör mål. Danmark ligger under med ett mål när de första förlängningsminuterna är klara. I "andra" halvlek kommer avgörandet. Frankrikes målvakt räddar och Frankrike rycker. Slutresultatet blir 37-35 men ack vilken match!!!!! Danmark ni hade förtjänat att vinna!!!!

Ändå bra

Vilka kämpar vi har i vårt lag! Oscar Carlén som har knäskada och lårkaka sedan tidigare spelar i princip heeela matchen!!! Dalibor Doder får en hård smäll mot höftkulan och ar av planen ett tag. Kommer sedan in igen och fortsätter kämpa fastän han är skadad. Jonas Källman får först en smäll vid ljumsken och sjukgymnasten vill ha av honom från planen. Det vill inte Källman, han fortsätter att spela och en lite stund senare får han ännu en smäll... Ännu en gång går han in och fortsätter kriga! Johan Sjöstrand, denne målvaktsgud! Helt sjukt bra!!!!!!! Vi förlorar med ett mål och det är j*vligt surt meeeen vi har gjort en sådan fantastisk insats i det här mästerskapet! Jag är STOLT!

Bronsmatch

Snart är det dags för bronsmatchen Sverige-Spanien och vi SKA vinna!!! Vi är värda ett brons i den här turneringen. Senare idag är det även finalen mellan Danmark - Frankrike. SPÄNNANDE :D

Vi hörs senare!

Dem har glasögon men......

Ja jag är fortfarande lite smått sur från igår, då Sverige mötte Frankrike. Ja vi var på hemmaplan, vems fans hördes??? Frankrike? Det är fan inte OKEJ!!!! Dåligt stil, dååålig stil! Tyvärr förlorade vi matchen med endast tre mål och det är bra presterat mot VM- , EM och OS-mästarna. Då är ändå Kim Andersson skadad... Du Rietz gör en grym match och denne OSCAR CARLÉN, som har en blödning i knäet men rehabtränar heela veckan och kommer in och gör en grym match! Finns inget att klaga på mer än domarna och publiken.. Intressant att dem båda domarna hade glasögon, de verkar då inte använda dem särsklit väl!....

Imorgon är det bronsmatch mot Spanien och vet ni? Vi vinner!!!

IBRAKADABRA har varit igång igen :) :) Hans Milan vann precis mot Catania med 2-0 :) ZLATAN ÄR KUNG!!!

Det var allt för mig, vi hörs imorgon med fler roliga nyheter från sportsvärlden!

/Jolle

Heeeej :)

Hallå där!!! Det har hänt en heeeel del i sportsvärlden! Massor med handbollsmatcher i måndags och igår tisdags. Bland annat Sverige- Danmark. Vad ska man säga!? Vi förlorar med 28-24 vi fattas Kim Andersson, Oscar Carlén och Johan Sjöstrand ( Han vilades). Det märktes tyvärr, även om Du rietz, Larholm, Källman gör en fantastisk insats vid vissa tillfällen, behövs våra vänsterhänta snillen! Ingen kan ersätta Kims spelhjärna och ingen kan ersätta Oscars skottbössa och ingen kan ersätta Johans suveräna räddningar. Men det positiva är att de som suttit på bänken i turneringen fick nu upp å prövas och det är aldrig fel så ändå heeeelt okej :) Däremot är jag sjukt irriterad på domarna, vafan!!!! De dömde TOTALT fel måååånga gånger och nej jag säger inte det här för att jag är svensk supporter utan för att det faktiskt var fel på RIKTIGT! ANDAS..... haha!

På fredag väntar Frankrike och förhoppningsvis kan Carlén spela då. Håller tummarna. Det kommer att bli en fysiskt tung match men vi ska VINNA :D :D!!! Tyvärr är Kim skadad och missar resten av turneringen, det är riktigt synd...

Inom fotbollsvärlden fick Zlatan idag sitta på bänken från start när Milan mötte Sampdoria. Istället fick Pato ta Ibrahimovics plats. Det har varit mycket skriverier kring Pato och Zlatan. Idag fick Pato en sorts revansch på Ibra, han gjorde nämligen två mål och fick tränare Allegri fundersam om hur framtida matcher ska se ut ;) Efter 90 minuter var resultatet 2-1 till Milan!

/ Jolle

MÅÅÅÅÅÅÅÅL

Zlatan, ZLATAN, ZLATAAAAAN!!!! Åhhh Mål på övertid av IBRAAAA! 2-0 till Milan!

MÅÅÅÅÅÅÅÅL!

DÄR kooooooooom MÅLEEEET! Verkar ha blivit självmål :S Pelligrino .. Fast det var ZLATAN som var där :D! GÖTT jobb!

Match

Matchen är i full gång mellan Milan och Cesena. Det står ännu 0-0 efter 31 minuter spelade. Nesta blev skadad och fick bytas ut. Zlatan hade ett riktigt bra läge, men missar. Robinho hade också ett bra läge men missar han med... Snart snart kommer målet :D

WOHOOOO

För vi har slagit Kroatien, för vi har slagit Kroatien, för vi har slagit Kroatieeeeeeen, FYFAN vad vi är BRA!!!!!

Viiiiiiiiiiiiinst!!! Matchhjälte- Dalibor Doder och Johan Sjöstrand! Oscar Carlén, Kim Ekdahl Du Rietz ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Oj oj oj, oj oj oj oj, oj oj oj oj oj oj :D :D!!!

Tagga!

Hej på er! Igår vann Sverige mot Serbien 28-24! Kim Ekdahl Du Rietz var gryyym, Johan Sjöstrand var gryyym och Oscar Carlén var grym!!! Idag vankas det match igen mot Kroatien. En match som vi kommer få kämpa i väääldigt mycket. Det kommer att vara jämt men vi ska VINNA! :D Kom igen nu grabbar!!!

/ Jolle

Fortsatt kris

Det är fortsatt kris för AIK som idag förlorade mot Södertälje med 4-2. Nu frågar jag er, vad tror ni kommer AIK spela kvar i Elitserien nästa säsong?

Modo vann sin match mot Frölund med 4-0. Bra jobbat!

Går bra för Zlatan!

Det står just nu 2-0 till Milan i mötet mot Bari. Det är halvtid och Zlatan har stått för ett av målen. Det andra stod Alexander Merkel för! Bra jobbat Milan!!!

JAAAAAAAAAAAAAA :D

VIIIIIIIIIIINST! 24-21! Ojojojojojojoj ojojoj!!! Faaaaan va braaa!! Vinst mot Poleeeeen!!! Mycket bra jobbat idag allihopa!! +++++!!!!! Superspännande match man satt på nålar hela matchen igenom! puuuh! JAAAAAA, sa jag att jag var glad?? :D :D

/Jolle

Halvleeek

Det står 14-12 till Sverige mot Polen, vi fick Järnemyr utvisad precis innan halvlek. Matchen är rysligt spännande!! Det är jämt, kvickt och roligt att titta på. Sverige spelar som ett lag, och Kim Andersson är helt otrolig i matchen, förutom några felpassningar. Vi måste lugna ner oss lite som kommer det här gå vägen. !:a halvlek har bestått av fina mål och räddningar. Både från Sveriges sida och från Polens sida. SOm sagt det viktiga är att vi lugnar ner oss och inte stressar bort kontringsmöjligheter. Vill ge creds till Kim andersson, Johan Sjöstrand, Oscar Carlén, Kim Du Rietz m.fl.!! Eller ja bra jobbat heeeeela laget!!!!!

40 minuter kvar!

Nu är det inte långt kvar till den här turneringens viktigaste match för Sveriges del än så länge i alla fall :D! Kom igen nu grabbar, kör hååååårt!!!!!

Skadeglädje =)

Ikväll är det Sverige - Polen. Vi måste vinna för att chanser längre fram. Det kommer bli en mycket jämn match, men att Sverige ska vinna detta tror jag till 100 %! Dessutom har vi lite tur, för Polens bästa spelar är skadad :P *skadeglädje* är den enda sanna glädjen hehe

Förlust

Såg att inlägget inte publicerades igår... Det blev en tung förlust mot Argentina igår. Dock hade vi den grymma målvakten Sjöstrand! Oscar Carlén som vågade avsluta och de båda Jonas Larholm/Källman. Jag tror eller nej, jag VET att vi kommer vinna på torsdag mot Polen!!!!

Upp med hakorna och kör hårt!

Rysare

Det är halvlek och Argentina leder med 12-10. Det är ett relativt svagt försvarsspel. Dem båda målvakterna håller oerhört hög klass!!! Däremot som vanligt vad hade vi gjort utan Jonas källman, Jonas Larholm och Oscar Carlén. Det är dem enda som vågar skjuta och även Ekberg ibland. Kom igen nu Sverige, vi ska VINNA!!! Försvaret måste hjälpa målvakten.! Våga ta avslut i anfallen !!

KÖR HÅRT

Rycket

Här kom rycket från Polens sida. 19-15 Nu blir det svårt för Korea att ta igen det här. Det som krävs för sydkoreas del är fler skott utifrån 9 meter. Dessutom har korea en man utvisad

11-10

Ja som rubriken lyder är det resultatet som står i halvlek mellan Sydkorea och Polen. Väldigt jämt. Att Sydkorea leder med en boll är ingeting som är omöjligt för Polen, men för Sveriges del hade det varit bra om Sydkorea vinner idag.

Spännande match

Väldigt spännande mellan Sydkorea - Polen. Det står 10-8 till Sydkorea och det är 25 minuter spelade i 1:a halvlek. Hade nog inte räknat med att Sydkorea skulle ta ledningen.. Antingen kommer Polen väldigt starkt i 2:a halvlek eller så kommer de att pendla mellan 1 och 2 två mål upp för Sydkorea.

/Jolle

Snart dags för match

Först och främst spelar Polen mot Sydkorea om bara någon minut. Kommer att bli en spännande och avgörande match! Om två timmar spelar Sverige också match mot Argentina. Jag tror på vinst även idag :) Uppdaterar i halvlek!

/Jolle

Vinst!

Det blev vinst för Sverige med 30-24! Jag måste ta tillbaka lite in det jag sa igår om att Mattias Andersson (målvakten) idag spelade han så mycket bättre, men mycket tack vare försvaret. Idag vill jag höja ytterligare en gång Oscar Carlén som har en grym kämparglöd, spelhjärna och som betyder väldigt mycket för det svenska försvaret!! +++++

Dalibor Doder vilken hjälte i 1:a halvlek!!! Som kommentatorn sa, "han skulle kunna spela i det koreanska laget, för sådan var hans spelstil"! +++++

Jonas Källman! Grymt bra spelat! +++++

Niclas Ekberg - Tur vi har en så bra sjumetare (straffläggare)! Även mycket duktig på plan!! +++++

Idag spelade hela laget tillsammans igen och det är härligt att se!

Domarna; + för alla dessa utvisningar. Ibland var det inte rätt person som åkte ut och när dem gör mål blåser han till frikast eller straff. Kunde haft bättre känsla i spelet!

Måste också nämna motståndarnas fantastiska nummer åtta Park Jung Geu. Vilken kreativitet och kvickhet! ++++

// Jolle!

Snart snart snart :)

Om tjugo minuter möter Sverige - Sydkorea :) det kommer att bli en mycket spännande match. Koreaner som är kvicka och luriga. Spelar Sverige som i förra matchen vinner vi idag. Kommer Oscar Carlén, Johan Sjöstrand, Jonas Larholm, Jonas Källman och Fredrik Petersen in rätt i matchen då har vi solklar vinst :D! Kör nu hårt gubbar!!!!

HEEEEJA SVERIGE!

I helhet en okej match

Det blev 1-1. Vad ska jag säga passningsspelet funkade inte riktigt som det skulle. Zlatan ville ha bollen flera gånger om men fick inte den. Han stod för det enda målet från Milans sida. I slutminuten fick Milan en frispark som hittar rätt till Zlatans pannan men bollen går över. Egentligen är resultatet rättvist då Milan spelade väldigt nonchalant och slarvigt och Lecce kämpade på hela matchen!

/Jolle

Spännande

Zlatan får ett kanonläge men målvakten räddar. Hoppas någon av milanspelarna kliver in nu och spikar igen matchen!

Mål

Mål för Lecce. Olivera som gör målet i 82:a minuten. Inte lika kul. Hoppas verkligen Milan gör ett mål till så att det blir 2-1

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! Vilket måål!!! Vem gjorde det?? ZLATAN IBRAHIMOVIC!!!!! Jag blir stolt!!! Det målet är det fan klass på!!!!

Halvlek

Första halvlek finns där inte så mycket att säga om. Ett nonchalant Milan som passade fel, löpte fel m.m. Däremot hade Zlatan en ritkigt bra chans, som tyvärr inte hamnade i nätet! Samspelet mellan Seedorf och Zlatan har inte kommit igång och man märker att det är lite irriterat mellan dem båda. Gattuso kämpar på bra, i både försvar och anfall! Lecce hade också några chanser mot mål. En frispark som inte var allt för långt ifrån! De sista 10 minuterna började Milan med sitt vanliga lekfulla spel, 3, 4, 5 passningar inom laget och crossbollar. När väl detta kommer igång är spelet i Milan fantastiskt!

Till andra halvlek vill jag se ett mer aggresivt Milan som trycker uppåt och vågar löpa! Jag står fast vi det jag skrev tidigare, Zlatan lär göra målet ;) hoppas det blir så! Vilket fall som helst vill vi ha mål från Milans sida!!

/ Jolle

Milaaan

12 minuter spelade och det är Milan som har bollen mest. Jag väntar på ett mål snart av Ibrahimovic himself :D

Milan

Ikväll är det dags för Zlatans Milan att möta Lecce. Jag tror att Milan kommer att vinna den här matchen. Jag måste också säga att det är oerhört kul att det går så bra för milan just nu! Jag har alltid varit ett fan av Milan, dem har haft sina ups and downs men nu är dem hetare än någonsin. Jag vill säga tack vare Zlatan! En av mina absoluta favoritspelare har alltid varit Ronaldinho. Att Zlatan skulle få spela med honom var bara toppen! Det visar sig att detta blev urbra! Det är en ren fröjd att se på anfallsspelet i Milan. Däremot behöver försvarsspelet förbättras en hel del! 20.40 ikväll på tv4 sport ser ni matchen!

/ Jolle

Ferry!!!

Måste bara slänga in att Björn Ferry vann jaktstarten! Kanonbra jobbat! Vi blir bara bättre och bättre i vintersporter!!

/ Jolle

Vilken match!!!!

VILKEN MATCH!!!! 38-22 till Sverige!!!!

Första halvlek låg det jämt mellan de båda lagen. Ett mål upp för Sverige, två mål upp för Slovakien osv. Vi spelade väldigt bra i 5-6! Det som irriterade mig mest var målvakten Mattias Andersson. Han räddade ju ingenting! Detta gjorde dem någonting åt som tur var! De bytte in Johan Sjöstrand som visade sig skulle bli matchhjälte!!! Starkaste minnet från första halvlek är "japanen" som var så fruktansvärt snygg!

Båda lagen gick till pausvila. Sverige ledde med ett mål. Efter halvleken kommer Sverige tillbaka som kanonskott allihop!!! Vi drar ifrån med fyra mål. Vi spelar enkelt, snyggt, hjälps åt, tar returer men framför allt dem har roligt på plan och då går allt så mycket bättre!!!! Vi drar ifrån rejält, leder med nio mål. Sverige får sedan två man utvisade. Vi spelar fruktansvärt bra 4-6 och gör ett mål och räddar bakåt!!! vi drar ifrån ännu en gång, det blir 10, 11, 12, 13, 14, 15 och tillslut 16 måls ledning! BRA gjort Sverige.

Matchhjälte(ar) Johan sjöstrand får +++++ för att han både gör räddningar som han befaras ta och även sådana som ingen räknat med! Det visar att han har gott självförtroende!! Kör hårt så kommer du få spela från start i resten av turneringen!

Jonas Larholm: Efter en jobbig förkylning är han tillbaka och som han är tillbaka, sätter i princip vartenda skott!!! +++++

Jonas Källman : Vilken insats, springer och sliter hela matchen igenom!!! +++++

Oscar Carlén: Vilken fantastik kille, med en grym spelhjärna...! Krigar även han för returer och skjuter några grymma skott!!!

Kim Ekdahl spelade riktigt bra var på hugget hela tiden och satte nästa alla sina chanser. Tobias Carlsson ryker på två, två-minutare men kommer tillbaka i spel och som vår lagkapten gör det på krigar för returer, kämpar hela tiden!
Fredrik Petersen en riktig krigare, han kommer vi få se mycket av!!! +++++
Äsch varför skriva om varje spelare, detta är hela lagets förtjänst!! MYCKET bra spelat idag !!!

// Jolle

Snart smäller det!

Nu är det inte långt kvar till matchen! Sverige-Slovakien!! KÖR hårt grabbar!!!!

PS. Designen kommer att ändras, håll till godo!

/ Jolle

Handbolls VM

Börjar med att diskutera det högaktuella handbolls VM:et. Sverige hade som bekant sin första match igår mot Chile. Dem vann med 28-18. Många hade trott att vi skulle vinna med fler bollar. Där kommer det typiska undervärderandet in. Varför underskatta lag som är med i VM? Trots allt har dem tagit sig dit! Jag anser att man ska gå in med samma anda i varje match, att här får vi kämpa till 100 % för att vinna den här matchen. För om vi vänder på det så när man möter svårare motstånd, taggar många lag till och envisheten om att vinna kommer in. Varför använder man inte samma sätt när man möter sämre lag på pappret?? För vi har sett det förr att lag som är underskattade har slagit underifrån och chockat många. Var alltid ödmjuk och ha samma anda så tror jag man kommer långt.

Däremot kan jag hålla med om att Sveriges spel kunde ha förbättrats. Vi vet att dem kan bättre och det tror jag att dem kommer att visa på lördag i matchen mot Slovakien.