Heeeej :)

Hallå där!!! Det har hänt en heeeel del i sportsvärlden! Massor med handbollsmatcher i måndags och igår tisdags. Bland annat Sverige- Danmark. Vad ska man säga!? Vi förlorar med 28-24 vi fattas Kim Andersson, Oscar Carlén och Johan Sjöstrand ( Han vilades). Det märktes tyvärr, även om Du rietz, Larholm, Källman gör en fantastisk insats vid vissa tillfällen, behövs våra vänsterhänta snillen! Ingen kan ersätta Kims spelhjärna och ingen kan ersätta Oscars skottbössa och ingen kan ersätta Johans suveräna räddningar. Men det positiva är att de som suttit på bänken i turneringen fick nu upp å prövas och det är aldrig fel så ändå heeeelt okej :) Däremot är jag sjukt irriterad på domarna, vafan!!!! De dömde TOTALT fel måååånga gånger och nej jag säger inte det här för att jag är svensk supporter utan för att det faktiskt var fel på RIKTIGT! ANDAS..... haha!

På fredag väntar Frankrike och förhoppningsvis kan Carlén spela då. Håller tummarna. Det kommer att bli en fysiskt tung match men vi ska VINNA :D :D!!! Tyvärr är Kim skadad och missar resten av turneringen, det är riktigt synd...



Inom fotbollsvärlden fick Zlatan idag sitta på bänken från start när Milan mötte Sampdoria. Istället fick Pato ta Ibrahimovics plats. Det har varit mycket skriverier kring Pato och Zlatan. Idag fick Pato en sorts revansch på Ibra, han gjorde nämligen två mål och fick tränare Allegri fundersam om hur framtida matcher ska se ut ;) Efter 90 minuter var resultatet 2-1 till Milan!

/ Jolle



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0