Oj oj oj!!!!!

Vilken final!!!! Jag kan lova er att jag både skrek, hoppade och sjöng. Frankrike mötte Danmark och till en början var Danmark rätt bortspelade. När där var 15 minuter kvar då började Danmark spela väääldigt bra och kom ikapp. När det var 30 sekunder kvar tog Danmark timeout. De byter in målvakten till ytterligare en utespelare och får en fransk spelare utvisad och det är endast fem sekunder kvar och då kvitterar Danmark!

Det blir förlängning 2x5 minuter. Frankrike börjar med en man mindre men ändå är det dem som gör mål. Danmark ligger under med ett mål när de första förlängningsminuterna är klara. I "andra" halvlek kommer avgörandet. Frankrikes målvakt räddar och Frankrike rycker. Slutresultatet blir 37-35 men ack vilken match!!!!! Danmark ni hade förtjänat att vinna!!!!