Vilken match!!!!

VILKEN MATCH!!!! 38-22 till Sverige!!!!

Första halvlek låg det jämt mellan de båda lagen. Ett mål upp för Sverige, två mål upp för Slovakien osv. Vi spelade väldigt bra i 5-6! Det som irriterade mig mest var målvakten Mattias Andersson. Han räddade ju ingenting! Detta gjorde dem någonting åt som tur var! De bytte in Johan Sjöstrand som visade sig skulle bli matchhjälte!!! Starkaste minnet från första halvlek är "japanen" som var så fruktansvärt snygg!

Båda lagen gick till pausvila. Sverige ledde med ett mål. Efter halvleken kommer Sverige tillbaka som kanonskott allihop!!! Vi drar ifrån med fyra mål. Vi spelar enkelt, snyggt, hjälps åt, tar returer men framför allt dem har roligt på plan och då går allt så mycket bättre!!!! Vi drar ifrån rejält, leder med nio mål. Sverige får sedan två man utvisade. Vi spelar fruktansvärt bra 4-6 och gör ett mål och räddar bakåt!!! vi drar ifrån ännu en gång, det blir 10, 11, 12, 13, 14, 15 och tillslut 16 måls ledning! BRA gjort Sverige.

Matchhjälte(ar) Johan sjöstrand får +++++ för att han både gör räddningar som han befaras ta och även sådana som ingen räknat med! Det visar att han har gott självförtroende!! Kör hårt så kommer du få spela från start i resten av turneringen!

Jonas Larholm: Efter en jobbig förkylning är han tillbaka och som han är tillbaka, sätter i princip vartenda skott!!! +++++

Jonas Källman : Vilken insats, springer och sliter hela matchen igenom!!! +++++

Oscar Carlén: Vilken fantastik kille, med en grym spelhjärna...! Krigar även han för returer och skjuter några grymma skott!!!

Kim Ekdahl spelade riktigt bra var på hugget hela tiden och satte nästa alla sina chanser. Tobias Carlsson ryker på två, två-minutare men kommer tillbaka i spel och som vår lagkapten gör det på krigar för returer, kämpar hela tiden!